Kære medlem,

Medlemstilbud
I maj måned tilbyder vi gratis ubegrænset træning på alle hold, uanset hvilket hold du går på. Du møder bare op, på det eller de hold du har lyst til at prøve. Du er også velkommen til at tage en veninde, nabo eller familiemedlem med.

Sæson 2019/2020
Vi åbner for tilmelding til ny sæson 2019/2020 den 1. juli 2019. Fra denne dato kan du tilmelde dig de hold du ønsker at gå på, og dermed sikre dig en plads på dit favorithold.

Tilmelding med profil
For at sikre at alle data på alle medlemmer, nye som gamle er opdateret, beder vi alle medlemmer om at oprette en profil, det burde ikke tage mere end 2 min. men det er en meget stor hjælp for os i klubben.

Du kan selv tilmelde dig hold og begivenheder og vil modtage god information fra os på både email og SMS.

Tak og sportslige hilsner

Bagsværd Gymnastikforening

Bagsværd Gymnastikforening - Hakonsvej 47 - 2880 Bagsværd - post@bagsvaerd-gymnastikforening.dk: en løsning fra Klubmodul