Kære medlem,

Sæson 2019/2020
Den nye sæson er nu åben til tilmelding, og du kan tilmelde dig de hold du ønsker at gå på, og dermed sikre dig en plads på dit favorithold.

Tilmelding med profil
For at sikre at alle data på alle medlemmer, nye som gamle er opdaterede, beder vi alle medlemmer om at oprette/opdatere deres profil. Det burde ikke tage mere end 2 min. men det er en meget stor hjælp for os i klubben.

Du kan selv tilmelde dig hold og begivenheder og vil modtage god information fra os på både email og SMS.

Juleafslutning
I år holder vi juleafslutning onsdag den 11. december. Der vil blive udsendt en invitation til dette hyggelige event senere på året.

Tak og sportslige hilsner

Bagsværd Gymnastikforening