Kære medlem,

Vi holder jer løbende orienteret pr. mail om træningsmulighederne ift. Covid-19

Retningslinjer fra kommunen:
Det anbefales, at fritidsbrugerne klæder om hjemmefra  hvis muligt og ikke anvender omklædningsrummene.
Ankomst passer med den bookede aktivitet, så der ikke sker en sammenblanding med skolen, SFO'en eller andre bruger
Der er sprit ved alle lokaler.
Alle kontaktflader skal tørres af før og efter brug.
Der skal afsættes tid  til at desinficere kontaktflader efter hver aktivitet. (Her må alle gerne hjælpe med at tørre af)

Sæson 2020/2021
Der er nu åbnet for tilmelding til holdene.

I år tilbyder vi to nye træningshold: Udendørs funktionel træning, samt Yin yoga. Læs mere under holdbeskrivelserne.

Tilmelding med profil
For at sikre at alle data på alle medlemmer, nye som gamle er opdaterede, beder vi alle medlemmer om at oprette/opdatere deres profil. Det burde ikke tage mere end 2 min. men det er en meget stor hjælp for os i klubben.

Du skal selv tilmelde dig hold via hjemmesiden.

Tak og sportslige hilsner

Bagsværd Gymnastikforening