Gymnastik - Mand. 19.20-20.20

Info

 

Holdet skal lave opvarmning i cirka 15 minutter, hvor der indgår venepumpeøvelser, blid rytmisk gymnastik og afsluttes med pulstræning. Musikken er en blanding af salsa og glad pop. Styrkeøvelserne varer i cirka 30 minutter og du kommer til at anvende varierende redskaber gennem sæsonen. Vi har brede elastikbånd, håndvægte, klude og bolde, som kan udfordre kroppens styrke, balance og sanser. Alt er krydret med god rytmisk musik. Så skal der strækkes ud og til sidst en stund med rolig afslappende musik. Mottoet er &rdquo Vi gør det sammen&rdquo og der er plads til smil og humor. 

Min baggrund :Jeg er 60 år, uddannet i gymnastik & Ballstikidrætslærer fra seminariet, erfaren fitnessudøver- og instruktør. Motionshilsner fra Hanne Hermansen.

Rene indendørssko skal anvendes - udesko er ikke tilladt. Medbring selv måtte.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

3
Mandag Tid: 19:20 - 20:20
Sted: Bagsværd skole, Spejlsal
Instruktør: Hanne Hermansen /

Bemærk at holdet har fokus på styrke/puls. 

Holdet skal lave opvarmning i cirka 15 minutter, hvor der indgår venepumpeøvelser, blid rytmisk gymnastik og afsluttes med pulstræning. Musikken er en blanding af salsa og glad pop. Styrkeøvelserne varer i cirka 30 minutter og du kommer til at anvende varierende redskaber gennem sæsonen. Vi har brede elastikbånd, håndvægte, klude og bolde, som kan udfordre kroppens styrke, balance og sanser. Alt er krydret med god rytmisk musik. Så skal der strækkes ud og til sidst en stund med rolig afslappende musik. Mottoet er ” Vi gør det sammen” og der er plads til smil og humor. 

Min baggrund :Jeg er 60 år, uddannet i gymnastik & Ballstik, idrætslærer fra seminariet, erfaren fitnessudøver- og instruktør. Motionshilsner fra Hanne Hermansen.

Periode: 21.08.2023 - 27.05.2024
Rabat: 75,00%
Pris: 800 kr. 200 kr.
Tilmeld
  Bagsværd Gymnastikforening - Bagsværd Hovedgade 62 - 2800 Bagsværd - post@bagsvaerd-gymnastikforening.dk: en løsning fra Klubmodul